Skip to content

Taxi(busje) nodig?

Bereken uw ritprijs of vraag een offerte aan.

Taxi(busje) nodig?

Bereken uw ritprijs of vraag een offerte aan.

Onze diensten

Voor elk individueel, rit of groep hebben wij geschikt vervoer!

Ziekenvervoer

ZIEKENVERVOER

Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi in verband met een medische behandeling.

Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer boekt u snel en eenvoudig bij Van Meteren Vervoer. Onze speciaal uitgeruste rolstoelbussen zetten wij in om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

Groepsvervoer

Groepsvervoer

Denk hierbij aan dagbesteding, schoolreisjes en leerlingenvervoer. Wij kunnen tot 150 personen vervoeren. 

Over Van meteren vervoer

Van Meteren Vervoer is een echt familiebedrijf. Alle leden van het gezin vertegenwoordigd in het bedrijf. Carolien maakt de planning, en rijdt op de taxi. Martin als buschauffeur, planning en administratie. Nicole verzorgd naast een hoop administratie ook veel taxi ritten, en Stephan is naast vervoersmanager ook buschauffeur. Grote kans dus dat u een van ons tegenkomt wanneer u een bus of taxi besteld bij Van Meteren Vervoer. Maar we doen het natuurlijk niet alleen.

We hebben een fantastisch team van chauffeurs verzameld, die weliswaar niet allemaal full time in dienst zijn, maar op basis van oproepdienst altijd beschikbaar zijn. Zo hebben we dus een vaste groep chauffeurs waarop we altijd kunnen vertrouwen en die uitermate geschikt zijn.

Over meteren

Touringcar huren?

Organiseer je een bedrijfsfeest, klassenuitje of ander evenement?
Voor vrijwel elke gelegenheid hebben wij een geschikte touringcar.

Prijs aanvragen bus touringcar

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt spoedig een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wij behandelen uw aanvraag met zorg en respecteren de privacy van uw persoonsgegevens.

Reactie binnen 24 uur

Wij streven er altijd naar, tijdens werkdagen, binnen 24 uur een reactie te geven op uw aanvraag. Vaak ontvangt u vrijwel direct een geheel vrijblijvende prijsopgave!

Bezoekadres

Bedrijfsgegevens

KVK: 27275427
BTW: NL814314351B01